Maandelijks archief: april 2014

Van 11 naar eendje

Geplaatst op 24 april 2014

Dat veel mensen begaan zijn met het wel en wee van pluizige en bij voorkeur jonge dieren bleek afgelopen week wel weer. Misschien moet ik er even bij vermelden dat ik enigszins in een volksbuurtje woon. De mensen die er wonen zijn een mengelmoes van types a la Roy Donders, die zijn huispakken zo’n kleine 2 km van mijn huis verkoopt en mensen die niet ondertiteld hoeven te worden als ze op tv komen. Tijdens het uitlaten van de hond kom ik veelal type 1 tegen.

Lees verder op De Patatgeneratie…

Mark wil op vakantie

Geplaatst op 21 april 2014

Het moge voor de meeste dan geen geheim meer zijn dat ik al een tijdje single ben. Zie alleen al de tal van voorgaande blogs over daten op deze website. Dan heb ik daar persoonlijk niet al teveel moeite mee omdat ik me toch wel vermaak maar uiteraard hoop ik wel dat deze situatie een keer gaat veranderen. Wat wel snel een keer moet gaan veranderen is de uitzicht op een vakantie. Een van de voordelen van het hebben van een relatie is dat je niet elke keer weer op zoek hoeft naar een reispartner. Zeker als ineens iedereen om je heen wel een relatie heeft.

Lees verder op De Patatgeneratie…

Mark wordt ouder.

Geplaatst op 19 april 2014

De laatste tijd voel ik me erg moe. Afgelopen week had ik het er met E. over en die had weer een tip van M. om een sleep-timer app te installeren op de smartphone. Als je slecht slaapt dan heeft dat natuurlijk zijn weerslag op je algehele fitheid. Zo gezegd, zo gedaan, app installeren en ’s avonds voordat je gaat slapen start je de app op en legt hem op je matras. ’s Ochtends wordt je op een rustige manier gewekt door een vrolijke melodie en zie je hoe goed je hebt geslapen. Klinkt in elk geval al iets dat het proberen waard is.

Lees verder op De Patatgeneratie…

Als je niet goed bent in voorbereiden dan moet je goed kunnen klimmen

Geplaatst op 14 april 2014

Dat ik over het algemeen meer van de spontane acties ben dan van geplande en goed voorbereide acties dat moge inmiddels wel duidelijk zijn. Met een semi-spontane actie had ik me ook ingeschreven om vandaag de Marathon te lopen in Rotterdam tot ik een paar weken terug toch maar heb besloten dat dit niet heel realistisch is met de voorbereidingen die ik getroffen had. Dat ik de marathon nu niet loop is een goede keuze. Toch voelt het als een dikke faal omdat ik wel tegen iedereen heb gezegd dat ik hem ging lopen. Dat laatste was misschien toch niet zo handig, het was bedoeld als stimulans zodat ik niet af zou laten weten ;(.

Lees verder op De Patatgeneratie…