Maandelijks archief: september 2014

Ik blog te weinig maar daten daarentegen

Met enige regelmaat krijg ik de vraag of ik nog aan het daten ben en of er nog nieuwe blogs zijn. Soms wordt de laatste vraag nog wel eens gesteld door een date, waarmee dus vraag 1 automatisch beantwoord is met: ja.

Het bloggen is er dus even niet van gekomen, maar er is verbetering in het vooruitzicht. De komende tijd heb ik 2 vakanties gepland staan, waarvan er één nog goedgekeurd moet worden door mijn werkgever (maar dat komt wel goed ga ik vanuit). Dat is een weekje Tarifa via Flaks, waar ik hopelijk tijd en inspiratie te over heb om te bloggen. December ben ik ergens te vinden in midden Amerika, in elk geval start ik in Nicaragua en hoop ik ook nog Costa Rica en/ of Honduras te kunnen bezichtigen.

Bron: Bron: http://traveladventureeverywhere.blogspot.nl/2013/03/nicaragua-voyage-to-nicaragua-central.html

Bron: Bron: http://traveladventureeverywhere.blogspot.nl/2013/03/nicaragua-voyage-to-nicaragua-central.html

Ik hoor je denken… Allemaal wel leuk die vakanties, gefeliciteerd, koop een taart, maar het daten… Hoe zit dat dan? Ook met daten is het afgelopen zomer erg rustig geweest, maar aan het einde van de zomer heb ik het toch weer opgepakt. Of beter gezegd ben ik gevraagd om op date te gaan :D. Eerst ben ik benaderd door W, die mijn blogs had gelezen en mailde… koffie? Een hele gezellige, maar eenmalige date volgde snel.

Ongeveer rond dezelfde tijd heeft W (voor het gemak nu WII, ik kom toch uit Tilburg 😀 ) via een ontzettend grappige manier (blundertje van haar kant) contact met mij gevonden. Dit was omtrent een inschrijving van haar team aan het NK Banaanvaren. Ik heb jullie genoeg gespamt omtrent dit evenement geloof ik. Met deze W was er direct al een soort van klik, alles voelde heel vertrouwd en we hebben de eerste week na het NK Banaanvaren wel een etmaal gechat via  WhatsApp. Onze eerste date werd voorafgegaan door een 24-uurs hardloop estafette waaraan ik deel heb genomen, hoppa douchen en op date. Gelukkig ging dat nog goed ook al had ik maar 4 uur geslapen. Op de app hebben we heel veel lol gehad en hebben we elkaar het vuur aan de schenen gelegd wat betreft vragen om elkaar beter te leren kennen. Denk aan onderwerpen als exen, sexen, kinderen, etc… Een door mij niet zo goed geregeld bezoekje aan haar thuis was even een domper op deze positieve flow. Gelukkig hebben ons daar snel overheen gezet en hebben we de draad weer snel opgepakt, dit keer via Skype. De techniek staat voor niets zullen we maar zeggen :D. De laatste date die we hebben gehad was afgelopen zaterdag, waar we hebben gegeten bij In Den Zevende Hemel in Den Bosch, echt een aanrader (zou ik nu korting krijgen als ik daar weer naar toe ga? Vrees van niet). Deze laatste date was ook DE laatste date helaas. Vanochtend kreeg ik een appje dat ik hier nu niet ga omschrijven, maar het is in elk geval klaar. Jammer op zich, maar als ik iets heb geleerd van het daten afgelopen jaar dan is het toch wel zo dat het van twee kanten moet komen en… Er zijn echt ontzettend veel leuke vrouwen in eenzelfde situatie als dat ik nu zit :D.

Wie weet heb ik tijdens mijn vakantie in Tarifa nog wel tijd om te werken aan datenschap.nl, zodat we onze ervaringen kunnen delen. Maar… ik heb ook nog een ander idee dat ik heel graag uit wil gaan werken…. 2Be continued