Maandelijks archief: april 2015

2015 Is een goed date jaar

In het verleden kreeg ik de meeste reacties op mijn blos over daten. Ook IRL (In Real Life voor de mensen die anders moeten Googlen naar deze hippe afkorting) vraagt men geregeld hoe het met mijn date-life gesteld is. De mensen in mijn direct omgeving weten dat ik nog steeds volop date, misschien nog wel meer dan ever, maar een relatie is er nog niet uit voort gekomen.

Specifiek over een date bloggen ga ik niet meer doen (tenminste dat denk ik nu), maar in de eerste periode van 2015 heb ik materiaal genoeg op gedaan om over te kunnen bloggen :). Dit jaar heb ik gedate met 5 verschillende dames in de leeftijd categorieën van 28 t/m 36 jaar met een totaal van ongeveer 10 dates (ik houd geen logboek bij). Tot op heden is de verhouding leuke dates VS saaie dates 100% – 0%.

Mark, waarom wil het dan niet zo lukken?

…is een vraag die ik geregeld te horen krijg. Even aangenomen dat men er dan vanuit gaat dat men er op doelt waarom ik dan nog geen relatie heb, vraag ik me dat uiteraard ook wel eens af. Mijn antwoord is dan eigenlijk altijd wel in dezelfde trend…

Geen idee, maar het daten op zich is superleuk en ik MOET ook geen relatie. Ik maak me verder geen zorgen, ik vermaak me prima zo.

Dat is dan ook de waarheid en niets anders dan de waarheid :). Waar vrienden om me heen steeds meer beginnen te settelen en waar (vooral de vrouwelijke varianten hiervan) steeds meer nesteldrang krijgen, ben ik vooral bezig met leuke dingen doen met verschillende mensen. Mocht er een keer echt een hele leuke klik zijn, dan kijken we wel weer verder. Misschien heb ik die persoon al wel ontmoet, maar ja na 1 date weet ik dat echt nog niet hoor. Dan kan het dus ook zo zijn dat je na 4 dates blijkt niet helemaal de geschikte partner voor elkaar te zijn maar heb je wel een hele leuke tijd gehad.

Mijn voorkeur heeft nog steeds om leuke (actieve) dingen te doen tijdens een date, maar ook de eet- en/ of borrel dates ben ik meer gaan waarderen :). De voorkeur voor een doe date is denk ik vooral omdat ik zelf graag dingen doe, iemand die dat niet leuk vind mist meteen een belangrijk deel van “de klik”. Je leert elkaar ook net iets anders kennen dan tijdens een soort van kruisverhoor dat ook leuk kan zijn hoor.

Datenschap is nog niet vergeten

Vorig jaar heb ik het aangekondigd en tot op heden is het nog niet helemaal gelukt. Project Datenschap staat nog even in de ijskast, maar mijn vingers jeuken om het er uit te halen, nu de tijd nog vinden. Ik zou daar dan ook graag over jullie date ervaringen willen lezen en ervaringen en tips uitwisselen.