Maandelijks archief: juli 2016

Roest

Waar het onderwerp het niet doet vermoeden gaat deze blog website over daten. Zoals je op deze blog kunt lezen ben ik de afgelopen jaren met enige frequentie aan het online daten. Ga er maar vanuit dat de dates die omschreven staan lang niet alle dates zijn die ik gehad heb.

Dit jaar heb ik echter pas met 3 verschillende vrouwen gedatet; date 1, via de valentijnsactie van vrouw.nl; date 2, een date via Pepper met een vrouw waarmee ik best veel gewhatsappt heb en na de daadwerkelijke date nooit meer een reactie van heb gehad; de jonge dame van date 3 ontmoette ik ook op Pepper en is de inspiratie voor het onderwerp van deze blogpost… Laten we haar X. noemen.

Net voor mijn korte trip naar Tenerife sprak ik af met date 2 in een restaurant in Tilburg. Een hele leuke date dacht ik, maar na de date was haar Whatsapp tegoed op denk ik want ik kreeg geen enkele reactie meer. Ik vond daar toch wel wat van en niet eens dat de date geen vervolg kreeg, maar wel de manier waarop. Pas na mijn date met X. is me e.e.a. duidelijk geworden, maar dat komt zo… Na de date met miss ontfastoen was mijn trek om op korte termijn weer te daten vervlogen. Wel was ik al aan het chatten met X. en waar ik dacht de date nog even af te houden, bleek mijn vraag om op date te gaan alsnog heel snel te komen 😂.

X. woont in Den Bosch en stelde voor om naar de Bosch Parade te gaan op onze eerste date. Trippel biertje er bij en een mooi uitzicht, de ingrediënten voor een geslaagde date zou je zeggen. De waarheid bleek ietsje anders. Nadat we alle vaartuigen hebben gezien was er nog date tijd over en hebben we nog wat gegeten, gedronken en veel gepraat in de Verkadefabriek. X. vertelde over een relatie die ze heeft gehad die werd vergeleken met roest en dat ze voor een nieuwe relatie niet voor minder gaat dan goud, hoppa no pressure voor de rest hoor. Waar we vooraf veel ge-appt hebben en ook nog gebeld kwam het gesprek in de Verkadefabriek niet goed op gang en dwaalde ik af in onderwerpen die niet heel boeiend waren. Daarna via een mooie route door roestig Den Bosch gefietst, want roest hebben ze in Den Bosch ten overvloede en zo terug naar het huis van X., fiets binnen en op weg naar huis met mixed feelings.

Zondag; de dag des evaluatie, beide hadden we een beetje hetzelfde gevoel. X. had zoiets van… “We zien wel hoe het appen gaat en of er nog een volgende date zou komen”. Dat gesprek duurde ettelijke uren en het gevoel was terug op het niveau van voor de date. Hier was dan ook het leer momentje… ik blijk niet te lijken op de foto die ik ook gebruik voor deze blog. Waar iedereen denkt dat ik een man ben blijk ik meer een jongen 😅, haha, oprecht nooit geweten. Toen viel dus het 20 eurocentje, kennelijk durfde date 2 niet eerlijk te zijn tegen een jongen.

X. en ik zijn nog steeds aan het afspreken, maar of ik al goud ben…? In elk geval geen roest.