Einde Patatgeneratie – Nieuw begin

Tot afgelopen week was ik nog blogger voor De Patatgenatie, ondanks dat ik al enkele maanden geen blog meer heb geschreven. Toch was ik onderdeel van een klein clubje, nu is dat niet meer en hoe moet dat nu verder? Laat ik voorop stellen dat ik voor 100% begrijp waarom dat Sabine zelfstandig verder wil en ik dat ook respecteer. Een klein beetje jammer is het wel. Gelukkig ben ik van nature erg positief ingesteld en zie ik direct weer mogelijkheden. Deze website/ blog heb ik al een tijdje en nu is het dan eindelijk tijd om er iets mee te gaan doen. Tevens blaak ik weer van de inspiratie. Dit is met recht een nieuw begin te noemen.

Op dit moment bevindt deze website echt nog in de ontwikkelingsfase. Er moet nog aan geschaafd worden, zowel grafisch als wat betreft content maar er is in elk geval een begin. Ik zou er voor kunnen kiezen om het meteen helemaal perfect te maken voordat ik verder ga met bloggen, maar zo steek ik niet in elkaar. Vaak wordt ik gemotiveerd door gebeurtenissen en zo is dat nu ook het geval. Sabien schrijft pleurt ons uit De Patatgeneratie 😛 en schrijft over deze website. Ik krijg inspiratie en ga verder waar ik een paar maanden geleden ben gestopt. Zo gaat dat ook met Planware en vele andere dingen in mijn leven. Iets in 1x helemaal perfect maken zit er niet in en geloof ik ook niet in. Liever speel ik in op de dingen die actueel zijn waardoor bijsturen ook veel gemakkelijker is.

Mijn manier van denken en werken kan een onderwerp zijn voor een blog, maar ook zaken als daten, organiseren van… whatever wthat, NK Banaanvaren bijvoorbeeld, uit gaan, reizen, technologische ontwikkelingen, frustraties, etc…. Met enige regelmaat zal ik ook wel om advies vragen. Vrijwel alles is op te zoeken op het wereld wijde web oftewel de www, iets waar ik als webdeveloper aardig bekend mee ben. Toch ga ik ook graag het dialoog aan met jullie om misschien tot een ander inzicht te komen want daar ben ik zeker niet te eigenwijs voor.

Een andere plaats waar je me kunt vinden is op Twitter: @MarkvanAlphen