1 maand geen Facebook meer

De patatgeneratie.nl

De patatgeneratie.nl

Geplaatst op 16 maart 2014

En ik leef nog steeds. 

Toen ik ruim een maand geleden aan wat vrienden en bekenden aankondigde dat ik ging stoppen met Facebook waren de reacties vooral als… Waarom? Je kunt toch ook gewoon af en toe inloggen. Je kunt dan onze blogs niet meer delen :-P. Eigenwijs en impulsief als dat ik ben heb ik toch gewoon mijn account opgeheven. Nou ja, impulsief… ik heb een week lang een test gedaan door helemaal niet in te loggen op FB om te kijken of ik ook maar ergens een gevoel van gemis zou zijn. Een week is niet heel lang en heel erg objectief was ik natuurlijk ook niet omdat ik eigenlijk al had besloten om te stoppen. Op 16 februari schreef ik dan ook mijn afscheidsbrief aan Mark Zuckerberg.

Lees het hele verhaal op DePatatgeneratie.nl