Over de marathon die Mark en Sabien niet gaan lopen. (Deel 1: Mark)

De patatgeneratie.nl

De patatgeneratie.nl

Geplaatst op 24 februari 2014

De kogel is door de kerk. Van nature ben ik iemand die graag de grenzen op zoek van wat wel kan en wat niet. Maar vooral ook wat ik kan en wat niet. Meestal blijf ik aan de goede kant van de grens. In mijn geval lijkt dat voor de buitenwereld nog wel eens drank gerelateerd te zijn maar het kan ook anders. Een tijdje terug heb ik mijn been gebroken, okee dat was dan wel over het randje en had met alcohol te maken, maar het herstel ging voorspoedig. Dus dacht ik, laat ik maar een nieuwe grens opzoeken. Sabine heeft zich ingeschreven voor de Marathon van Rotterdam, niet alleen voor het evenement, maar ook voor de volledige afstand van 42km. Dat moet mij ook wel lukken dacht ik en dus heb ik me ook ingeschreven voor deze ik-ben-een-halve-werkdag-alleen-maar-aan-het-rennen-afstand.

Lees het hele verhaal op DePatatgeneratie.nl