Mark Schrijft aan Mark Zuckerberg.

De patatgeneratie.nl

De patatgeneratie.nl

Geplaatst op 16 februari 2014

 

Beste Mark Zuckerberg,

Als oprichter van Facebook ben ik u zeer dankbaar voor de fijne jaren die we samen hebben mogen beleven. Lief en leed hebben we met elkaar gedeeld en zijn we veel over elkaar te weten gekomen. Toch heeft u mij het gevoel gegeven dat onze vriendschap behoorlijk eenzijdig is geweest waarbij ik u alles over mezelf heb verteld en u maar weinig heeft gedeeld van uw kant. 

Dankzij u en uw vernuftig stukje software heb ik me de afgelopen jaren geen moment hoeven te vervelen. Met veel plezier heb ik genoten van alle uitnodigingen voor spelletjes als Farmvill, Candy Crush en vele andere. Dit heeft mijn vrienden en dus ook mij gelukkig de verleiding helpen doorstaan om een ouderwets potje monopoly of Kolonisten van Catan te spelen.

Lees het hele verhaal op Depatatgeneratie.nl