Mark Schrijft: Online daten is dat nou wel echt iets voor mij? (Deel 4)

De patatgeneratie.nl

De patatgeneratie.nl

Geplaatst op 30 december 2013

Nadat ik in de blog Mark geeft Online Daten een Kans. (Mark, Deel 3) heb aangegeven terug te zijn geswitcht naar Pepper ben ik wel een korte periode dagelijks trouw mijn nieuwe matches gaan bekijken. Daarnaast ben ik zelf ook wat actiever geworden door meer te reageren op profielen van de matches en ben ik ook met dames een gesprek aangegaan, niet via de chat via de berichten mogelijkheid van Pepper.

Al snel heb ik het weer laten versloffen en keer op keer raakte het aantal nieuwe matches, waarvan je er dagelijks 3 voorgeschoteld krijgt, boven de 10. Dit heeft dan als gevolg dat je weer serieus de tijd moet nemen om de matches te gaan bekijken, zoals eerder aangegeven bekijk ik de matches altijd zorgvuldig voordat ik ze like, of afwijs. Dankzij Tinder heb ik wel voor mezelf besloten om bij elke match wel duidelijk voor mezelf aan te geven, vind ik leuk (ziet de dame in kwestie ook) of ik wijs ze af (ziet de dame in kwestie niet).

Lees het hele verhaal op DePatatgeneratie.nl