Mark Schrijft over hoe zijn dates gingen. (Deel 5)

De patatgeneratie.nl

De patatgeneratie.nl

Geplaatst op 24 januari 2014

Een tijdje heb ik geen blogs meer geschreven voor DE PATATGENERATIE, maar dat wil niet zeggen dat ik niet heb geleefd. Soms lopen dingen even anders, soms heb je geen inspiratie en zo af en toe speelt tijd ook nog een rolletje. Ik kan jullie zeggen: aan inspiratie even geen gebrek en de rest kan ik nu wel even aan de kant zetten.

Want in mijn laatste blog heb ik geschreven dat ik een date had gepland. Die date heeft ook plaats gevonden, we hebben wat gedronken en gegeten. En uiteindelijk komt dan ook de vraag gaan we nogmaals afspreken…? Afgelopen zondag had ik een tweede date, dit keer begon het wat sportiever met zo’n 10 miljoen miljard rondjes schaatsen. Iets dat ik al ruim 10 jaar niet had gedaan, maar we zijn er beiden zonder met ons gezicht ook maar dicht bij het ijs te komen vanaf gekomen. Daarna nog wat gedronken, gegeten, etc… Kortom een hele leuke date. Echter dit keer met iemand anders dan waarmee ik de eerste date had.

Lees het hele verhaal op DePatatgeneratie.nl