Mark Schrijft over zijn dates. (Deel 6)

De patatgeneratie.nl

De patatgeneratie.nl

Geplaatst op 3 februari 2014

 

Binnen 1 maand na mijn eerste date van 2014 ben ik afgelopen zaterdag voor de 3e keer op date geweest. Dit keer begon het contact op Pepper met een berichtje van K. dat ze mijn blogs had gelezen op De Patatgeneratie. Aangezien ik nog geen antwoord had gehad op mijn vraag of er nog een vervolg kwam op de date met A. heb ik het eerst afgehouden tot nadere informatie. Nadat het antwoord er wel was, was een afspraak met K. zo gemaakt. Op Pepper had ik al de vraag gesteld of ze de voorkeur gaf aan een kruisverhoor koffiedate, of liever iets wilde ondernemen. Gelukkig koos ze voor iets ondernemen en had ik natuurlijk de grote mond dat ik wel iets leuks zou gaan verzinnen.

Dat verzinnen blijkt toch wat lastiger dan ik aanvankelijk dacht. Aangezien ik net had geschreven dat ik was gaan schaatsen, was dat geen optie meer. Je wilt toch wel een beetje origineel blijven. Dan ga je nadenken waaraan moet een goede “eerste date activiteit” aan voldoen, dit was mijn conclusie:

Lees het hele verhaal op DePatatgeneratie.nl