Ook Mark Schrijft over Bindingsangst.

De patatgeneratie.nl

De patatgeneratie.nl

Geplaatst op 18 december 2013

 

Nadat de 3 mede-bloggers al hadden geschreven over hun bindingsangst kon mijn blog uiteraard niet meer uitblijven. Nu kan ik heel flauw een blog gaan schrijven over dat ik liever niet ga snowboarden omdat ik bindingsangst heb. Of dat ik allergisch ben voor maïzena en andere bindmiddelen. Maar alleen het vermelden ervan zou veel te flauw zijn.

Waar ik het dan wel over ga hebben is dat ik een leek ben op het gebied van relaties (mijn langste relatie is in weken uit te drukken) en het dus sowieso geen kwaad om er even een testje aan te wagen. Sommige van jullie denken nu al dat heel mijn leven op straat ligt sinds ik aan het bloggen ben en daarom wil ik jullie ook deze niet onthouden. Laat ik ook maar starten met de test, iets dat voor de andere 3 ogenschijnlijk vrij eenvoudig leek was het voor mij al een hele opgave.

Lees het hele verhaal op DePatatgeneratie.nl